EVENTS

CheckCrew is aanwezig op grote evenementen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
CheckCrew biedt een schaal van opties voor publieke en zakelijke evenementen.

EVENTS

CheckCrew is aanwezig op grote evenementen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
CheckCrew biedt een schaal van opties voor publieke en zakelijke evenementen.

Sitecrew

Sitecrew zorgt dat al het geleverde materiaal op het evenemententerrein (on-site) op zijn plek staat, aangesloten is en festival klaar is. CheckCrew is verantwoordelijk voor de stroomvoorziening, binnen en buitenlijn van de hekken, decoratie en banners, vloeren, tenten, podiumbouw en aansluiten van licht en geluid. Uiteraard worden de meeste van deze diensten ook door verhuurders zelf aangeboden bij de verhuur.

CheckCrew zet al meer dan tien jaar sitecrew werkzaamheden neer voor verschillende opdrachtgevers. CheckCrew maakt bij deze projecten gebruik van haar eigen projectleiders, ervaren personeel die zelfstandig werken en kan zo de volledige operationele productie op zich nemen.

CheckCrew neemt verantwoordelijkheid over alle ‘hardware’ van uw evenement. Het team van CheckCrew is geselecteerd op fysieke kwaliteiten, communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Hierdoor kan onze sitecrew niet alleen zwaar werk verrichten, maar ook goed meedenken met de opdrachtgever.

Onze projectleiders nemen hierin ook graag een last van uw schouders. Met meer dan tien jaar sitecrew-ervaring weten zij ieder project, klein of groot, tot een goed resultaat te brengen. Zij kunnen de gehele operationele productie op zich nemen. Dan hoeft u daar niet meer naar om te kijken.

Food & Beverages

CheckCrew levert al meer dan 14 jaar horecadiensten op vrijwel ieder type evenement. Zo is CheckCrew trouwe partner van zowel festivals, sportevenementen en zakelijke evenementen. Wij houden altijd rekening met de verschillende typen bezoekers die op evenementen komen.

CheckCrew levert daarin vrijwel alle denkbare diensten om een fantastisch resultaat neer te zetten met barhoofden, runners en spontaan barpersoneel op festivals tot banqueting medewerkers in pak op een bruiloft of seminar. Ook biedt CheckCrew de mogelijkheid om de volledige drank en catering te verzorgen met een door u gekozen assortiment.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

Finance

Als ervaren toeleverancier in de evenementenbranche, weet CheckCrew hoe belangrijk het is dat de financiën of accreditatie in goede handen zijn op uw evenement. Ons finance-team bestaat daarom uit ervaren en betrouwbare mannen en vrouwen waar u op kunt rekenen. Wij zijn vertrouwd met vrijwel ieder kassasysteem, studeren in een financiële richting of hebben jaren ervaring en hebben een professionele en representatieve uitstraling.

CheckCrew voert opdrachten op het gebied van finance met zowel kassières als hoofdkassières. Wij kunnen de complete financiën uit handen nemen en zelf muntenkassa’s leveren.

.

CONTACT

+31 6 5230 0611 • info@checkcrew.nl

Sven van der Zaken - checkcrew

Sven van der Zaken

Algemeen Manager
+31 6 36 13 47 25
sven@checkcrew.nl
Dimitri Rats

Dimitri Rats

Project Manager
Niels van Klingeren

Niels van Klingeren

Projectleider
Cherie van der Veen - CheckCrew

Cherie van der Veen

Office Manager
+31 6 12 59 26 51
cherie@checkcrew.nl
Sven Schelvis

Sven Schelvis

Projectleider
Lex Havik

Lex Havik

Projectleider
Kirsten Havik - CheckCrew

Kirsten Havik

F&B Manager
+31 6 10 73 50 45
kirsten@checkcrew.nl
Jerry Ewo

Jerry Ewo

Projectleider
Thijs Braam

Thijs Braam

Projectleider

CheckCrew Events & Promotions BV

De Trompet 1625
1967 DB Heemskerk

K.v.K.: 68824076
BTW: NL857608320B01