BE PART OF THE CREW

CheckCrew is een geweldige werkgever die voor ieder wat wils te bieden heeft met tal van doorgroei mogelijkheden.

BE PART OF THE CREW

CheckCrew is een geweldige werkgever die voor ieder wat wils te bieden heeft met tal van doorgroei mogelijkheden.

BE PART OF THE CREW

Bij CheckCrew werk je in een leuk team met een positieve werksfeer. In je werk zit genoeg afwisseling en flexibiliteit, omdat je steeds aan een ander project werkt. Daarbij ben je onderdeel van de creatie van de grootste en bekendste evenementen en zorg jij er mede voor dat duizenden mensen een geweldige dag beleven. Ook is er de mogelijkheid om een eigen team aan te sturen en verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen opdrachten om uit te groeien tot een ware evenementen professional.

Ben jij op zoek naar een bijbaan, zomerbaan, stage of zie jij een carrière in de evenementenbranche zitten. Wacht niet langer en kijk of er een vacature bij staat die bij jou past.

Staat er niet een vacature bij die bij jouw profiel past, maar denk je wel van toegevoegde waarden te zijn voor ons team. Mail dan jouw motivatie en CV naar info@checkcrew.nl.

Opbouw Checkcrew

JOB

Checkcrew Internship

INTERNSHIP

TECHNISCH MEDEWERKER

 

Ben jij een echte aanpakker en een of meerdere dagen beschikbaar? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Wij hebben een diversiteit aan mooie projecten om werkervaring op te doen. Ook bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden door middel van trainingen en certificeringen.

De uitbraak van Covid-19 heeft er voor gezorgd dat de evenementenbranche zo goed als stil ligt, waardoor CheckCrew nu ook binnen andere branches projecten heeft lopen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verrichten van bouwwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan monteren, schroeven, timmeren, climate control, stroom, kozijnen plaatsen en het sjouwen van materialen. Dit kan zijn op bedrijventerreinen, particulier en bouwterreinen. De meeste projecten vinden plaats in Noord-Holland.

Over CheckCrew

CheckCrew Events & Promotions B.V. is een projectbureau gespecialiseerd binnen de evenementenbranche en gefocust op de sitecrew van evenementen. Wij zijn een klein en hecht bedrijf waarbij persoonlijke aandacht op nummer 1 staat. De organisatie bestaat uit een gemotiveerd team. De medewerkers zijn betrokken en sociaal. Er heerst een informele sfeer waarbij iedereen zich realiseert dat het van belang is om gezamenlijk de projecten met kwaliteit af te ronden. Samen met je collega’s lever je een optimale prestatie!

CheckCrew zet al meer dan twaalf jaar sitecrew werkzaamheden neer voor verschillende opdrachtgevers op de grootste festivals. Sitecrew zorgt dat al het geleverde materiaal op het evenemententerrein (on-site) op zijn plek staat, aangesloten is en festival klaar is. CheckCrew is verantwoordelijk voor de stroomvoorziening, binnen en buitenlijn van de hekken, decoratie en banners, vloeren, tenten en climate control. CheckCrew maakt bij deze projecten gebruik van haar eigen projectleiders, ervaren personeel die zelfstandig werken en kan zo de volledige operationele productie op zich nemen.

Door een positieve instelling en goede werkmentaliteit heb je de mogelijkheid om steeds meer verantwoordelijkheden te krijgen. Wij willen jou stimuleren om te blijven leren door passende begeleiding en doorgroeimogelijkheden.

Houten vloer bouwen op de BC-Link

Iets voor jou? Solliciteer direct!
Reageer dan snel, we helpen je met veel plezier aan deze mooie baan. Stuur je CV en een duidelijke motivatie waarom wij voor jou moeten kiezen. Of neem contact met ons op via Sven van der Zaken 06-52300611.

Wat wij verwachten:

- Je hebt affiniteit met techniek

- Je bent fysiek sterk, een doorzetter en flexibel

- Je kan zelfstandig maar ook binnen een team goed presteren

- Je bent betrouwbaar en punctueel

- Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal

Een pré als:

- Je hebt (enige) ervaring in de bouw

- Je beschikt over een VCA certificaat

- Je beschikt over een rijbewijs en een auto

Wat wij bieden:

- Keuze uit oproepbasis, parttime of fulltime

- Salariëring op basis van ervaring en inzetbaarheid

- Doorgroei mogelijkheden

- Uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren

- Werken binnen een hecht, divers en enthousiast team

OPBOUW MEDEWERKER

Ben jij op zoek naar een part- of fulltime baan binnen de evenementenbranche in de omgeving Noord-Holland? Stop dan met zoeken, want CheckCrew biedt jou een uitdagende functie binnen de evenementenbranche.

Je ondersteunt ons team bij de op- en afbouw van evenementen, zoals beurzen, festivals, borrels en zakelijke feesten in Nederland. De invulling van de werkzaamheden verschillen per opdrachtgever en zorgen er voor dat elke dag anders is.

Tijdens de winterperiode zal je helpen bij het aankleden en opbouwen van evenementen voor Sinterklaas, Kerst en nieuwjaar. Je zult in deze periode helpen bij het opbouwen, decoreren en stijlen van kerstmarkten, personeelsfeesten, casino’s en nog veel meer.

Je kan veel ervaring op doen binnen verschillende takken van de evenementenbranche. Door de diverse locaties en werkzaamheden wordt je een allround evenementen medewerker.

Daarbij is er de mogelijkheid om verschillende certificaten te behalen en uit te groeien tot een zelfstandig projectleider met een vast contract in het verschiet.

Opbouw medewerker - Pukkelpop - Racor - CheckCrew

JIJ BENT

 • proactief en flexibel inzetbaar
 • doorzetter en toont initiatief
 • een teamplayer
 • goed verstaanbaar in Nederlands of Engels

PRÉ ALS

 • Je technisch inzicht en ervaring hebt
 • Je in het bezit bent van een rijbewijs B
 • Je een heftruck- en/of hoogwerker certificaat hebt

WIJ BIEDEN

 • Werken op gave locaties in binnen en buitenland
 • Doorgroei mogelijkheden
 • Werken in een hecht, divers en enthousiast team
 • Salaris conform ervaring
 • Kans om te groeien binnen het team en op een vast contract

Herken jij je in de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

CONTACT

+31 6 5230 0611 • info@checkcrew.nl

Sven van der Zaken - checkcrew

Sven van der Zaken

Algemeen Manager
+31 6 36 13 47 25
sven@checkcrew.nl
Cherie van der Veen - CheckCrew

Cherie van der Veen

Office Manager
+31 6 12 59 26 51
cherie@checkcrew.nl

CheckCrew Events & Promotions BV

De Trompet 1625
1967 DB Heemskerk

K.v.K.: 68824076
BTW: NL857608320B01

HORECA MEDEWERKER

Wij zoeken horeca toppers die ons team bij CheckCrew komen versterken! Als medewerker bij CheckCrew word je ingezet voor verschillende projecten door heel Nederland. De invulling van de werkzaamheden verschillen per opdrachtgever en zorgen voor een grote diversiteit, dit maakt elke dag anders!

Je bent het gezicht van CheckCrew en je zet net het stapje extra om de opdrachtgever perfect te kunnen bedienen. De werkzaamheden kunnen variëren van het serveren van een chique zakelijk viergangendiner tot het achter de bar staan bij een gaaf festival.

Bij CheckCrew werken wij met flexibele werktijden. Wil je iets minder werken omdat je druk bent met je studie? Geen probleem! Ga je binnenkort op vakantie en wil je nog even verdienen voordat je op reis kan? Bepaal het zelf!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier werkt en dit uitstraalt naar onze opdrachtgevers. Wij werken met een vaste en hechte ploeg van medewerkers waar iedereen elkaar kent. Bij ons ben je geen nummer!

horeca - desperado - beatcoin festival - checkcrew

Jij bent:
- je bent proactief en flexibel inzetbaar (geen 9 tot 5 mentaliteit);
- je hebt ervaring in de horeca (tappen, bediening etc.);
- je hebt oog voor gastvrijheid en kwaliteit;
- je bent representatief, stressbestendig en servicegericht.

Een pré als:
- je beschikt over BHV, SVH, Horeca opleiding of andere certificaten;
- je beschikt over een rijbewijs en een auto.

Wij bieden:
- opdrachten bij grote bedrijven en A-merken;
- afwisseling en ervaring op het gebied van hospitality, promotie en horeca;
- werken in een jong, divers en enthousiast team waar je géén nummer bent!;
- salaris conform ervaring;
- kans om te groeien binnen het team en op een vast contract.

Denk jij dat je de juiste kwaliteiten en vaardigheden bezit om ons team te kunnen versterken? Solliciteer dan direct!